MANGO MED GLEDE (inneholder egen reklame)

Som jeg har nevnt tidligere er hovedgrunnen til at mangopuré finnes i min matserie både smaken og bruken hele året. Smaken på indisk mango er unik, jeg får bare vann i munnen av å tenke på den.. I tillegg brukes den mye i desserter.

hjemmelaget smoothie med mango og jordbær

Derfor tenkte jeg å lage en egen kategori på dette temaet, hvor jeg kommer med noen oppskrifter i løpet av en måned. Det er hyggelig å inspirere dere og samtidig vise hvor mange forskjellige måter den kan brukes på! Kan love dere at det blir mye godt fremover 🙂 Ikke minst ganske så sunt når vi snakker om frukt. Tenkte jeg skulle starte med noe enkelt i dag. En fantastisk god og smakfull smoothie som mellommåltid eller dessert.

MANGO & JORDBÆR SMOOTHIE :  

1 kiwi

4 dl frosne jordbær

4 dl Nirus mangopuré

Eventuelt isbiter

Fremgangsmåte :

Kjør alle ingrediensene i en stavmikser eller blender til det blir flytende. Så lett som det!

mango og jordbær smoothie

Kanskje det blir en sunn dessert nå til helgen eller en smoothie etter trening? 🙂
Håper det smaker. God helg!