Denne uken har vært overveldende og fantastisk gøy, først med en artikkel i D2, så lanseringen av den kokeboken min og ikke minst to nye tilskudd i min matserie Nirus Masalamagic (dette deler jeg mer om snart). Tusen takk til Cappelen Damm for et særdeles hyggelig samarbeid og lanseringsfest i våre sjarmerende kurslokaler i Helgesensgt. Her er et bildedryss og et sammendrag av kvelden.

IMG_2945
IMG_3082
IMG_3109

Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter…… slik nynnet jeg nærmest hele dagen. Det var en av de koseligste dagene for meg i Masalamagic. Jeg vet at det kan nesten høres litt barnslig ut, men jeg gikk med litt kribling i magen. Det var litt uvirkelig at nærmest 150 personer meldte seg på dette eventet, så kom spenningen i forbindelse med værmeldingen om det kom til å regne eller ikke.

Flere i team-Masalamagic var i sving fra dagen før, det skulle lages goodie-bag, pyntes og ikke minst all maten som skulle lages. Maten er aldri noe stress for meg, men det skiftende været var utfordringen. Vi løste det med to partytelt utenfor kurs senteret og terrasse varmere, ute-peis, masse lys og friske blomster. Man vet jo aldri med slike åpne arrangementer om alle dukker opp, selvom man trykker ”skal”.

Alle som møtte opp fikk goodie-bag med en pocket roman ”De hemmelige barna”, 2 produkter fra min serie i Adams matkasse og et lite oppskriftshefte.

IMG_2904
IMG_2987
IMG_2901

Jeg åpnet med å ønske velkommen og presenterte team-Masalamagic, slik at folk også kunne møte de andre i familiebedriften. Josefin Linder, vår flinke fotograf fikk applaus for de flotte bildene, det samme for redaktør Ragnhild Lie og Aditi for den stilige stylingen av rettene. Å pynte indisk mat er nemlig ikke så enkelt. Til servering hadde jeg laget følgende retter fra kokeboken: mango limonade, ondwo (krydderkake med kikertmel), polaw basmati risgryte, butter chicken, agurkraita, plommechutney, firni og masala chai.

IMG_2909
Vibeke fra Cappelen intervjuet meg med spørsmål fra barndommen, fra kokeboken og generelt om utviklingen av Masalamagic. Min yngste datter og hennes to venniner laget knallbra stemning med Bollywood dans og herlige rytmer i fargerike drakter. Så var det boksignering og tid til koselig prat med både kjente og ukjente brukere.
IMG_3017
IMG_3005
IMG_3025
IMG_3034

Alt i alt ble det en herlig kveld og jeg fikk mange gode tilbakemeldinger fra gjestene om hvor hyggelig det hadde vært. Jeg gleder meg fælt til å høre hva dere synes om oppskriftene og innholdet i Masalamagic og er superfornøyd med hvordan boka er blitt og feiringen av dagen. Om du ikke har fått tak i boken kan den kjøpes hos alle nettbokhandlere eller i bokhandel nær deg 🙂

Tusen, tusen takk til alle som møtte opp personlig, ikke minst for alle meldinger, blomster, mail og telefoner med gratulasjoner. Denne dagen blir godt lagret i hjernens minnekort <3

IMG_2916
IMG_2897
IMG_2932
IMG_2925
IMG_2993IMG_3047IMG_2941IMG_2898
IMG_3073
IMG_3118
IMG_3078
IMG_3130
IMG_3093
IMG_3095
IMG_2917
IMG_2938
IMG_3122