Julekalender 2017 – Luke 5

LUKE NUMMER 5

Det var litt forskjellige svar på gårsdagens luke, og for å oppklare så er det rette svaret linsemel som er glutenfritt. Chai er en soleklar favoritt hos meg, det kan gå i alt for mange kopper om dagen! Det finnes mange typer å lage og her kan du se mine variasjoner.

Dagens spørsmål ; Hva vil du lese mer om på bloggen, og hvilke to ting ønsker du skal forbedres på bloggen? Legg igjen svaret i kommentarfeltet og bli med i trekning av min autentiske masala chai og smakfulle kardemommekapsler.

Dagens inspirasjons oppskrift passer perfekt til masala chai ; alu ke sandwich // sandwich med krydrede poteter

 

2 kommentarer om “Julekalender 2017 – Luke 5

  1. 1. Hadde vært gøy med flere oppskrifter fra Sør-India.
    2. Om sammensetning av et indisk måltid, retter som passer sammen slik at det blir som vi får det servert der:-)

Legg inn en kommentar