Julekalender 2017 – Luke 7

LUKE NUMMER 7

God morgen! Håper dere fortsatt synes det er hyggelig med julekalender nå som julerushet merkes mer og mer. Husk at vi lørdagsåpent med pop-up café og muligheter for julehandel om du vil koble av litt i en indisk atmosfære.

Dagens spørsmål; hva bruker du daddel chutney til? Legg igjen svaret i kommentarfeltet og bli med i trekning av dagens premie. Om du ikke har brukt daddel chutney enda, kan du gjerne dele din favoritt oppskrift i kommentarfeltet. Du finner oppskrifter med daddel chutney HER.

Tips ; bruk daddel chutney med ost og kjeks eller pepperkaker og ost. En stor hit i juleselskap og som snacks.

Dagens inspirasjonsrett ; Fennikel chai

Som du vet at chai ble et nytelses drikk i India først med britisk kolonitid. Med britene kom også servering i kopp og skål, før var det servert i glass. Vi har flere typer sunn chai som fungerer som en helsedrikk uten tilsetning av svart te. Denne synes jeg er god både varm og kald.

Fennikel chai

11 kommentarer om “Julekalender 2017 – Luke 7

  1. Vi pleier å bruke det som tilbehør sammen med pappadom. Ellers er det veldig godt med knekkebrød og cheddarost.

  2. Jeg har dessverre ikke brukt daddelchutney ennå, men synes oppskriften «kylling med daddelchutney ser veldig spennende ut. Den har jeg lyst til å lage 🙂

  3. Den kan brukes på mange områder så som: ost og kjeks, ribbe, kylling. Jeg har ikke brukt den selv, men jeg fant mange spennende oppskrifter, så denne håper jeg vinner 😊

Legg inn en kommentar