JULEKALENDER 2017 – Luke 11

LUKE NUMMER 11

God mandag! Det riktige svaret i gårsdagens luke var Nirus butter chicken og Nirus håndlagde nan med hvitløk. Disse ble lansert i september, rett etter kokeboken «Masalamagic – magien i det indiske kjøkken«. Vinneren kontaktes på mail i dag.

Dagens spørsmål : Hva ønsker du å lese mer om i ”India” spalten? Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet her og bli med i trekning av koriander paste og raita mix 🙂 

Nirus masalamagic koriander paste 

Slik lager du butter chicken

Dagens inspirasjon ; Pannekaker med melasse og spelt

Pannekaker er fort gjort å lage og ikke bare en favoritt hos nordmenn, men hos alle folkeslag tror jeg. I det indiske kjøkken finner vi mange varianter av disse godsakene.

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

8 Comments

 1. Eli Amalie

  Jeg kunne ønske å lære mer om det indiske vegetar- og vegankjøkkenet 🙂 Samt glutenfrie alternativ til de tradisjonelle oppskriftene!

 2. Jeg Vil gjerne lese mer om Indiske småretter og forretter 🙂

 3. Jeg vil gjerne lese mer om forretter, og andre småretter. Og gjerne med hva man kan bytte ut de kryddere som er vanskelige å få tak i.

 4. Jeg vil gjerne lese mer om indiske tradisjoner ved høytider som f. eks jul.

 5. Hilde Moholt

  Raske indiske middager som også barn kan få smaken på

 6. Sissel Slettjord

  Enig i både om tradisjoner/høytider (f.eks er det tradisjonelle diwali-retter som julematen hos oss) og vegetarmat(Det synes jeg du er god på allerede). Men i tillegg vil jeg gjerne lære om hverdagsliv for ulike folkegrupper, og om mulig tips til indiske forfattere – det er for meg den beste måten å lære mer på godt og vondt om landet jeg er så glad i.

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: