JULEKALENDER 2017 – LUKE 15

LUKE NUMMER 15

God morgen! Håper dere synes det var morsomt med en annen type luke i går og at dere fikk benyttet dere av rabattkoden. Det er mange fine premier i lukene fremover, blant annet bok, utstyr og mer produkter.. så følg med de neste dagene 🙂

Dagens spørsmål : Hvor hørte du om eller så du Masalamagic først? Legg igjen en kommentar og bli med i trekning av dagens premie. Nirus papadam med spisskummen, raitamix og mango & lime chutney

Dagens inspirasjon : Ribbesandwich

Ribbesandwich

 

 

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

6 Comments

  1. Jeg så Masalamagic på facebook, det må ha vært et par år siden? Forelsket meg i Korianderkylling!

  2. Sissel Slettjord

    Først av en venninne som har vært på kurs hos deg etter at hun ble med oss til India for mange år siden. Dernest på nett da jeg søkte etter en oppskrift- og da meldte jeg meg på nyhetsbrevene som jeg har stor glede av (De og de søkbare oppskriftene på siden din).

  3. Rachel Berg

    Mannen min var hos deg med jobben sin på et teambuildingsopplegg. Han var så fornøyd at han kjøpte boken din og fortalte meg om opplevelsen. Noen år senere fikk jeg også mulighet til å lage mat sammen med deg og noen venner av meg og jeg har fulgt deg på bloggen din siden.

  4. Jeg leste om deg første gan på Facebook. Det var hos en annen matblogger som anbefalte siden og boken din.

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: