Julekalender 2017 – Luke 17

LUKE NUMMER 17

God søndag! Takk for gode tilbakemeldinger i går 🙂 På hovedsiden finner du i dag ny ukemeny, med masse gode alternativer om det blir mye julemat de neste dagene.

Dagens oppgave  : Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få med deg gode tilbud, inspirasjon og annet nyttig om indisk mat HERPremien i dag er et tandoori middags-kit med en tandoori paste, daddel chutney, papadam og raita.

Lykke til!

Dagens inspirasjon : Mango & pistasj biscotti

Mango og pistasj er en klassisk kombinasjon i indiske desserter. Jeg fant en gammel kjeks oppskrift i min samling, og tenkte denne ville smake godt i en kombinasjon med mango puréen min. Som sagt som gjort og for å si det enkelt så ble bælgodt (slik det sies i Fredrikstad).

Mango biscotti

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

5 Comments

  1. Påmeldt 🙂 den kalkunretten så god ut, den må jeg prøve!

  2. Påmeldt nyhetsbrevet 🙂 Det er så spennende med indisk mat. Jeg så et program om indisk streetfood og der fikk jeg også nye ideer til retter jeg kan lage. Min sønn sa at mango puree er godt i grøten 🙂

  3. Sissel Slettjord

    Har vært påmeldt nyhetsbrevet lenge og laget meg en egen mappe med gode oppskrifter fra menyene☺

  4. Nina Elmkvist Nilsen

    Påmeldt

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: