JULEKALENDER 2017 – Luke 18

LUKE NUMMER 18

God mandag! Da er vi offisielt i juleuken.. Håper dere har det bra og julerushet ikke tar overhånd. I dagens luke har jeg et spørsmål : Hvilken rett kunne du tenkt deg å lære på kurs? Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet og bli med i trekning av Nirus kikertmel (glutenfritt) og Nirus butter chicken.

Lykke til!

Dagens inspirasjon : Mandelknekk

Mandler er supermat; ikke bare for vegetarianere, men absolutt alle mennesker som ønsker sunt tilskudd og energibalanse. Jeg spiser masse mandler både naturell og brente mandler. Her er en god og sunn knekk som kan være lurt på tur eller ha i sekken i stedet for sjokolade og kjeks.

Mandelknekk

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

13 Comments

 1. Jeg ønsker å lære mer om street food, det er så mye spennende de selger på gata

 2. Jeg kunne tenkt meg å lære å lage palak murgh 🙂

 3. Kristina Kjellson

  Jeg ønsker meg kurs med indiske spesialiteter som er naturlig glutenfrie, for eksempel chapati og dosa.

 4. Et eller annet redcurry-kokos ett eller annet?
  Noe med litt søtt og litt sterkt 🙂 🙂

 5. Hilde Moholt

  Indisk festmåltid med dessert

 6. nirukumra

  Hei Kristin. Det er satt opp vegetar/vegan kurs allerede 10. januar og 6. juni. Du finner mer informasjon her : https://masalamagic.com/temakveld/ 🙂

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: