JULEKALENDER 2017 – Luke 19

LUKE NUMMER 19

God morgen! Takk for gode tilbakemeldinger i gårsdagens luke 🙂

De fire siste lørdagene har vi hatt pop-up café på kurssenteret i Helgesensgate, og her hadde vi to menyer. Vi har blitt spurt om dette vil fortsette, og det er noe vi skal ta en vurdering på. Derfor er dagens spørsmål : Hvilke retter ville du hatt på en meny fra Masalamagic? Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet her og bli med i trekning av Nirus korma og Nirus basmati ris

Dagens inspirasjon : Khir // Indisk rispudding

I dag kommer oppskriften på en veldig populær dessert. Khir er en pudding av ris og har mange like ingredienser som den tradisjonelle norske riskremen, men smaker derimot svært ulikt. Dette er en dessert som spiser over store deler av India.

khir rispudding

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

5 Comments

  1. En rett med den koriander»sausen», kanskje kylling? Og iallefall en vegetar-middag. Mango-lassie! Nam. Jeg må lage meg mer indisk mat!!

  2. Lene Kristin Bråtejorde

    Butter Chicken og Samosa 🙂

  3. Curry suppe med laks og scampi og Chicken 65 tror jeg ville passet godt. Jeg skal lage fiskesuppe, men tror jeg vil servere noe brød til. Kanskje bare en vanlig baguett vil passe.

  4. Jeg kunne gjerne tenke meg å smake på f. eks fiskesuppe med krydder, lam korma, stekte blomkålbuketter og mangomojito.

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: