JULEKALENDER 2017 – Luke 23

LUKE NUMMER 23

God lille julaften! Nå har dere vel tatt ferie? Håper dere får en fantastisk tid de neste dagene. Tusen takk for deltagelsen i kalenderen hittil. Vi har én dag igjen, og da kommer det en stor premie. Så følg med! 🙂

Dagens spørsmål : Hvilken paste er din favoritt, og hvordan liker du å bruke den?
Premien i dag er en startspakke med krydder, hvor du kan vinne de mest sentrale krydderne man trenger for å lage indisk mat.

Indisk krydder

Foto : Josefin Linder

Dagens inspirasjon : Methi malai murg

Methi er bukkehornkløver, malai betyr tykk snerk som dannes av melk som er kokt lenge og murg betyr hane eller kylling som alle helst bruker. Jeg har brukt fløte i stedet. Denne retten har jeg ikke laget mye av, men vær sikker på at det skal jeg heretter.

7 kommentarer om “JULEKALENDER 2017 – Luke 23

  1. Jeg er ikke veldig bevandret, hverken i pasta-verdenen eller i andre mat-verdener.. Men iallefall, min favoritt-pasta er Spelt-skruer. De er gode på smak, økologiske og har større næringsverdi enn vanlige pasta-skruer.
    Sønnen min har en nudelvariant som favoritt, Ramen-nudler, og de er også veldig gode 🙂

  2. Jeg elsker alle pastene dine, men den siste jeg brukte var Curry Paste 😍 Veldig godt…..tok litt ekstra chilli på (ditt krydder)… 👏🏻👏🏻👏🏻

  3. Jeg liker korianderpasten veldig godt. Bruker den gjerne til kylling og fyller på med masse ulike grønnsaker ( blomkål er veldig godt til)

  4. Foreløpig har jeg bare forsøkt korianderpaste sammen med kylling. Men jeg kommer helt sikkert til å prøve noen av de andre etter jul. Gleder meg spesielt til å prøve noen av oppskriftene med mango.

  5. Curry paste i linsesuppe er supert og mannen min bruker den på kylling (litt for sterkt for meg 😜)

  6. Jeg er ganske fersk når det gjelder indisk mat, men har brukt curry paste i kyllingsuppe👌🏻 Har akkurat kjøpt inn alle pastaen og klar til å utforske på nyåret😊

Legg inn en kommentar