Hurra for en knall innsats av Team-Masalamagic pĂĽ Glommafestivalen.
Nydelige dager ved bryggen i Fredrikstad😍 Det er fantastisk ĂĽ vĂŚre tilbake og fĂĽ lov til bo i barndomshjemmet hos broder’n og søte svigerinne🙏
Siste dag i dag og full av iver til ĂĽ inspirere med indisk🙌🏼

Her er litt matinspirasjon.
Ønsker deg en god søndag😎🌞

SØTPOTETFRIES MED MYNTE

Siden det er sü mange som ikke vil spise poteter for tiden, har man et supert alternativ i søtpoteter. Olje skal vi heller ikke ha mye av sü da tyr vi til stekeovnen, som er helt ypperlig! Her har jeg laget en variant med mine magiske krydder. Søtpotetfries med mynte

TANDOORI PØLSER

«Kan vi ikke ha pølser i dag?»Â var det ønske her om dagen. Det er ikke ofte jeg lager pølser til middag, men noen ganger mĂĽ man gi etter for ungdommen. Forandringer fryder, sĂĽ for ĂĽ piffe opp vanlige pølser gjorde jeg som følger. 

CURRY CASHEW

Disse gode godbitene forsvinner meget fort skal jeg love deg. Du kan like godt lage dobbel porsjon. Som navnet beskriver sü er det cashew nøtter med curry smak, men sier du cashew curry sü betyr det en curry rett med cashewnøtter. 

SOMMERSALAT

Dette er en mettende salat med pasta og koriander som passer büde til lunsj eller som tilbehør til stekt kylling eller fisk. Som en variasjon kan du ogsü blande rester av stekt kylling eller fisk i salaten. 

FISKEPAKORE

Pakora er en kjent snack i indisk kjøkken, den uttales med hard ” l ” som Ola i Fredrikstad! Du kan lage disse med alle slags mulige grønnsaker, kjøtt, fisk og scampi. Det er kosemat som spises direkte med fingerne og dyppes i forskjellige chutney. NAM!! Fish pakore

MANGO ISTE

Iste er et friskt alternativ dersom man ikke har lyst pü noe med kullsyre, en smoothie eller milkhake. Iste med sitron og fersken har du muligens smakt, men prøv denne med min mangopure av typen Kesar. Denne mangoen er kjent som dronningen i mangofamilien og er meget søt. Mango iste

KOKOS BARFI // INDISK BOUNTY

Barfi betyr konfektbiter, de skjæres i form som sirupsnipper. Denne er  egg- og glutenfri. Laget raskere enn vafler… Og du kan ha på litt smeltet mørk eller lys sjokolade så slipper du kjøpe Bounty.

kokos laddo