I Norge i dag er det altfor mange som står utenfor. Noen mangler en seng å sove i, andre har ingen å snakke med. Årets TV-aksjon skal skape et varmere samfunn. Fordi ett møte kan endre et liv – og flere møter kan endre et helt samfunn.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

I morgen støtter Masalamagic TV-aksjonen NRK Kirkens bymisjon ved å donere 20 kroner fra hver bestilling av hovedretter hos oss. Vi har åpent for bestilling av take away fra klokken 14-21. Du kan bestille ved å ringe oss direkte (fra kl 14) og hente maten selv eller bestille via Foodora eller JustEat.

Om du ikke bor i Oslo og kan bestille eller har lyst til å støtte uten å bestille mat kan du gjøre det HER.

Spis noe godt med god samvittighet! Håper du vil være med å bidra til et bedre samfunn, med eller uten mat.