Er du glad i autentisk indisk mat, opptatt av ren mat og spennende krydder? Da er nirusverden noe for deg.

Jeg har laget mat siden jeg var 9 år gammel og lærer deg å trylle med krydder både via kurs, med mine krydder eller min matserie med blant annet paste (krydder, olje/urte blandinger) og helt fra bunnen av.

De aller fleste er glad i mat, og helst smakfull mat som ikke nødvendigvis behøver å være kjempesterk. Her kan du erfare at indisk mat kan lages helt uten chili eller være mild etter smak. Du må heller ikke bygge om kjøkkenet eller få tak i ekstra ordinært utstyr. Forhåpentligvis vil det fjerne myter som finnes rundt indisk mat.

Herlige og tradisjonelle retter kan lages på ditt eget kjøkken med foretrukne råvarer og krydder, uten at det tar timesvis av din dyrbare tid. Jeg deler mine beste erfaringer, tips og noen hemmeligheter gjennom 41 år slik at du får til autentisk indisk smak på ditt eget kjøkken. I tillegg har jeg laget egne favoritter med fusionretter inspirert av oppveksten i Norge og indiske røtter. Derfor var det kjempegøy med terningkast 6 i anmeldelse. Boken kan kjøpes HER.

Anmeldelse-kokebok-Avis1.png

Enter a caption

Via Nirusverden får du innblikk i indisk kultur, tradisjoner, min hverdag som kursleder, konseptansvarlig og ikke minst mine kulinariske reiser til India. Hver uke legger jeg ut oppskrifter, eller innlegg i India-spalten og en ukemeny. Om du sender inn ønsker og tilbakemeldinger, blir jeg superglad!

Du kan følge meg på FacebookInstagram @Masalamagic, og nå meg på mail: niru@masalamagic.com. Ønsker du å kontakte meg, hører jeg gjerne fra deg dersom du ønsker en eller annen form for samarbeid.