Oppsummering del 2

Her er del to av oppsummeringen med deres favorittoppskrifter fra juli-desember i 2016. Ser det er meget populært med mango oppskriftene, både fra forrige oppsummering og nå – da skal jeg fortsette med det! Spesielt når våren og sommeren kommer, ingenting bedre enn mango da 🙂 Mange av disse rettene kan man jo heldigvis også lage hele året, det kommer vel litt an på hva man liker, men noen søtpotetfries hadde ikke skadet i skrivende stund. Den raske middagen er også god å ha på hektiske dager. Håper dere blir inspirert til å lage noe av dette, og igjen – tusen takk for at dere klikker dere innom! Har dere noen oppskrifts- eller innleggsønsker, er det bare å bruke kommentarfeltet 🙂

JULI : Mango sorbet

IMG_7478

AUGUST : Søtpotet fries

IMG_7678

SEPTEMBER : Mango mousse

IMG_8087

OKTOBER : Rask og smakfull middag

IMG_6122

NOVEMBER : Glutenfrie smultringer

img_8523

DESEMBER : Brente kanel mandler

img_9206

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s