Om meg

Jeg er en matglad trebarns mor som har fått indisk mat gjennom morsmelka og utforsket andre deilige kjøkken på egenhånd. Matlaging har vært en hobby siden jeg var 9 år.

Av utdannelse har jeg blant annet prosjektledelse, økonomi og innovasjon ved NTNU senest i 2013. Etter mange år i departementene, etablerte jeg firmaet Masalamagic med visjon om å gjøre indisk mat like kjent som pizza og pasta via kokkekurs. Samtidig utvide mat reportoaret for de som liker eksotisk smak.

I 2004 skrev jeg kokeboken “Indisk mat på norske fat”. Denne inneholder 77 oppskrifter hvorav 43 er glutenfrie. Kurssenteret mitt ble etablert på Grünerløkka i Oslo og nettbutikken kom i gang i 2006. Mat- og kultur reise til mitt kjære India ble meget populært fra 2007 der NRK ble med og laget dokumentaren “Lukten av India”, som du kan se her. Jeg har også laget en dvd med samme tittel som kokeboken “Indisk mat på norske fat”, der jeg lærer bort å lage over 20 retter.

Først i 2011 ble min drøm til virkelighet ved egen produktserie under navnet Nirus Masalamagic. Det er en ren laktose- og glutenfri serie med autentisk indisk smak som finnes på Meny, Centra, Ultra, Jacobs og noen Joker butikker. Vi jobber nå sterkt med å utvide antall butikker, så tusen takk til alle som elsker autentisk indisk mat!

Dette er den første indiske matbloggen skrevet på norsk. Her vil jeg først og fremst dele oppskrifter, både tradisjonelle og fusion, og noe fra min hverdag. Du finner også en egen kultur-spalte om forskjellige kulturelle tradisjoner og aspekter i India.  Går under samme navn på facebook, instagram og snapchat. Håper du vil følge min hverdag her 🙂

Kontakt :
niru@masalamagic.com
For spons og samarbeid : aditi@masalamagic.com

www.masalamagic.com

6 thoughts on “Om meg

  1. Takk for en fantastisk blogg og firma! Indisk mat er noe jeg virkelig elsker og nå kan jeg endelig få prøvd meg på det hjemme! 🙂 Nydelige produkter!

Leave a Reply