Fersk hjemmelaget tomatjuice

Hei dere, i dag er jeg innom med et raskt og enkelt tips. Visst er jeg tilhenger å legge litt flid i matlaging, men nå skal jeg nyte godværet også 🙂 Jeg elsker å slikke sol på terrassen, helst med en god bok eller ligge på husken med klassisk indisk musikk.

Når jeg er ute og flyr, syns jeg det er veldig godt med tomatjuice og tenker «det må jeg drikke oftere». Så glemmer jeg det når jeg er hjemme. Her om dagen fikk jeg jammen prøvd det ut, og du såå enkelt, godt, sunt og mettende!! Fullt av C-vitaminer er det også. Har du solmodne tomater eller av god kvalitet, blir smaken enda bedre. Slik juice er luksus i utlandet for da er det en helt annen smak på tomater, ananas, rødløk etc.

IMG_7582

Litt hjemmelaget knekkebrød til eller foccacia med koriandersmak, så har du en rask lunsj. Dette skal klart gjentas for min del! Her bruker jeg selvsagt litt godt modne tomater. Ofte hører jeg at andre tar av skinnet først og siler juicen, men det har ikke jeg gjort, den blir fyldigere og bedre med. Uansett er det en smakssak og helt opp til den enkelte. Her er min variant.

TOMATJUICE (2 glass)

4 tomater

¼ ts pepper

1/3 ts salt

¼ ts sukker

Fremgangsmåte :

Skyll tomatene godt, fjern stilken og den midterste harde delen.
Del de i 8 og kjør alt med stavmikser til en jevn juice.  Har du behov for å sile bort tomat kjøttet, la det renne gjennom en sil.

IMG_7581

4 kommentarer om “Fersk hjemmelaget tomatjuice

  1. Tilbaketråkk: Ukemeny 31 | Nirusverden

  2. Tilbaketråkk: Ukemeny 38 | Nirusverden

  3. Tilbaketråkk: Hvorfor spise tomater? | Nirusverden

  4. Tilbaketråkk: Ukemeny 4 | Nirusverden

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s