Ukemeny 26

God søndag! I dag sender jeg en hilsen fra Skottland. Her er jeg invitert i et bryllup og storkoser meg. Det ble kun en helgetur denne gangen, så jeg får vente litt til før jeg reiser på ferie. Her kommer ukemenyen hvor det ble mest indisk, og lite fusion, men godt og ikke minst næringsrikt er det! Håper dere nyter søndagen videre så snakkes vi snart 🙂

MANDAG : Søtpotet snacks

IMG_3148

TIRSDAG : Scampi korma

IMG_6445

ONSDAG : Palak daal

IMG_3552

TORSDAG : Kokos ris

Kokos ris ferdig 2

FREDAG : Iskaffe

IMG_3933

LØRDAG : Mango iskrem

IMG_7502

SØNDAG : Egg curry

8-o0tSU0NA403JP-YvMy7M0sVUCk78mqCTaex9xKxJE

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s