1001 natt – levering for StyleMag

I går hadde jeg en kjempe koselig dag på jobb med besøk av ledersamling for Oslo kommune, deretter en feststemt prosjektgruppe fra Sparebank 1. Senere hadde jeg en matlevering for StyleMag sin feiring av 2-årsjubileum. Festens tema og dresskode var et hint av India. Det var veldig hyggelig å få æren av å levere mat til et så stort arrangement!

10407105_551174201675706_6794313108808406789_n 

Menyen besto av Pakore : Innbakte grønnsaker i kikertemel, Ondwo ; en smakfull snacks laget av kikertemel og rismel, serveres som kakestykker, Papadam ; brød av linsemel med mine chutneyer og Mangolassi som dessert. Festen var meget vellykket og det er alltid hyggelig å høre etter forberedelsene som hører til. Festen var veldig godt arrangert, i trappene var det mange vakre og fargerike puter med enestående design, utstilling av smykker og som dere ser på bildet over var maten servert på en veldig kreativ måte. Flere bilder kommer 🙂

 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s