Arbeidsglede

Jeg hadde gleden av å levere deilig indisk mat til et flott, tradisjonelt norsk bryllup. Tusen takk til det vakre brudeparet som lot meg stå for middagen og serveringen på en så betydningsfull og stor dag. Lokalene var nydelig pyntet og de valgte en eksklusiv meny for nærmest 100 gjester.

imagebord-3

Menyen besto av blant annet Pakore; innbakte grønnsaker i kikertemel, Daal Makhani; Festlinser med smakfulle krydder, chicken tikka masala, lam curry; lam filet i saus, naan brød og ris. Ved siden av hadde de papadam, raita og mine eutentiske chutneyer, som forøvrig ble brukt til modne oster senere på kvelden. 

image-2

Alle de gode kommentarene og herlige tilbakemeldingene på maten er noe jeg kommer til å huske lenge. Dette var klart en av de MANGE koselige arbeidsøktene i Masalamagic. Når mette og fornøyde gjester takker for maten og spør om jeg kan åpne restaurant for den maten vil de ha hver uke, kan jeg ikke annet enn å smile fra øre til øre. Sier da at de er velkommen på kokkekurs hos meg i Helgesensgate når som helst.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s