Velkommen til matfestival på Ultra Ski

Førstkommende lørdag, 23. August, arrangeres en stor matfestival på Ultra Ski. Det vil holde sted på taket til Ski Storsenter, hvor smaksprøver deles ut av mange leverandører. Her har man mulighet til å teste både nye og gamle produkter. I tillegg vil det være mange gode tilbud og arrangert aktiviteter for barn.

 IMG_2958

I fjor var det mer enn 15 000 besøkende! Det er også meldt opphold, så jeg ser ikke bort i fra at det blir minst like mange besøkende i år. Vi ser veldig frem til å stå her og inviterer alle lesere til å bli med på denne kulinariske festivalen.

Gleder meg til å se dere mellom 10:00-16:00!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s