Frokost-TV

God morgen! I dag har jeg sett gjennom litt diverse jeg har gjort de siste årene. Tenkte jeg skulle vise dere denne filmen fra 2006 hvor jeg lager chicken tikka masala med Christian Strand på Frokost-TV. Chicken tikka masala er en klassiske og meget populær Nord-indisk rett. Først marinerer du kylling filetene i en yoghurt marinade, deretter steker disse. Så får de godgjøre seg i en kongelig saus med cashewnøtter, rømme og fløte, NAM. Dersom du disker opp med hjemmelaget marinade og saus, er du klart en kokk som imponerer. Det er ikke vanskelig, her viser jeg deg steg for steg på mitt kurskjøkken i Helgesensgt. Lykke til!

Forresten denne retten blir du ikke lei, det er fare for at du blir hekta på den 🙂 Håper dere synes det er gøy og prøver det ut! 🙂 God søndag videre!

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

2 Comments

  1. Christian

    hei,
    har laget denne noen ganger, blir veldig god. I oppskriften til marinaden står ikke garam masala og bukkehornsløve nevnt, men det vises i videoen. Hvor mye skal det av dette i marinaden?

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: