Bollywoodfestivalen 2015

Vinnerne til billettene for Bollywoodfestivalen er kåret, Kinmahle og Monika dere har fått mail. Ta kontakt så fort dere kan, slik at dere rekker å delta. Årets program på Bollywoodfestivalen har vært veldig variert og spennende, med blant annet en yogadag. Salen var tettpakket på søndag, da det var mange forskjellige store artister som underholdt på «musical night». Ikke minst var det masse dans og energi! Deler bilder fra de dagene jeg har vært så heldig å delta 🙂 Hyggelig å se igjen kjente fjes, ikke minst møte en kjent Bollywood skuespiller og dansere fra verden rundt. Ekstra stas var det da selveste statsministeren var tilstede og åpnet festivalen. Hun takket festivalsjefen for å spre kultur, latter og underholdning fra den andre siden av verden. I tillegg avsluttet hun med å si «picture abhi bakhi hein», som betyr «filmen gjenstår». Oversettelsen blir ikke direkte like morsom som på hindi, men hun høstet nok inn noen stemmer der.

IMG_4630 IMG_7589IMG_4634-1 IMG_4639 IMG_4640-1 IMG_4642-1 IMG_4647-1 IMG_4650-1 IMG_4652-1 IMG_4654

Gulshan Grover, kjent Bollywood skuespiller, på besøk fra India.


For de av dere som er interessert i bollywood dans, kan dere se videoen under. Min flotte Amisha danset på søndag 🙂

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s