Ukemeny 42

GOD SØNDAG! Uken startet med kurs i Fredrikstad, det er alltid spennende å komme til nytt kjøkken med nye mennesker. Fredrikstad er jo hometown så det er ekstra hyggelig! Ellers er det godt å få unna vanlige gjøremål og givende med nye oppskrifter og bilder til bloggen som kommer. Om et par uker er det avreise til India og det gleder jeg med til!

Hvordan har dere det? Klare for mandag og ny uke? Her kommer den faste ukemenyen uten dessert faktisk. Vi starter med kjøttfri mandag og kan kose oss med fries for å starte helgen. Ikke minst kose oss med varm og smakfull chai i høstkulden som har kommet. Ønsker dere en fin dag videre, så blogges vi snart! 🙂

MANDAG : Sopp suppe

img_7829

TIRSDAG : Koriander kylling

IMG_6703

ONSDAG : Plommeglassert svinekjøtt

IMG_5062

TORSDAG : Fusion kjøttsuppe

IMG_4796

FREDAG : Søtpotetfries med mynte

IMG_7670

LØRDAG : Kanel chai

IMG_5148

SØNDAG : Kylling korma

IMG_6368

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s