Luke nummer 11

Kongen i krydderhyllen er selvølgelig koriander. Et must å strø på hvert måltid for den siste prikken over i’en!

Hvorfor bruker man syrnet melk i indisk mat? 

Chili pulver er dagens premie. Man trenger ikke mye chili i indisk mat, men kan bruke det som et annet krydder for å sette smak på maten. Når du lager indisk mat, er det du selv som bestemmer styrken. Et av målene mine er å nettopp motbevise at indisk mat ikke er så sterkt som myten tilsier 🙂

Chilipulver Chilipowder

???????????????????????????????

Lykke til! 🙂

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

3 Comments

  1. Det holder orden på bakteriefloraen i magen

  2. Anette N. Strømnes

    Den syrnede melken hjelper til å dempe styrken i f.eks. chilli. Har man fått sterk mat og vil dempe den hete følelsen, kan man bruke raita som består av yoghurt eller kefir (jeg vet du foretrekker det siste) og f.eks. agurk. anetno@frisurf.no

  3. Marianne fossneset

    For å balansere maten

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: