I januar måned har det blitt litt reising og det er alltid gøy med nye steder og nye impulser. Stavanger og Kongsvinger er byer jeg ikke har besøkt før, så dette var moro!

Det var fylkeslaget ved norsk cøliaki forening som inviterte meg så glutenfri naan var etterspurt. I Stavanger ble det tid til et glutenfritt barnekurs også, igjen blir jeg imponert over hvor flinke småkokker er. Man har en tendens til å undervurdere disse små hjelpere. Selv har jeg alltid aktivert barna med på kjøkkenet og eldste mann var med fra 3-års alder, startet med å kjevle roti og trille boller. I fiskebyen ble tid til indiske smaker med kreps, det har jeg faktisk ikke prøvd før og populært var det!

IMG_0103

 

 

 

 

 

 

IMG_0273
12615329_1857582851134888_310800300690425060_o
IMG_0046
IMG_0063
IMG_0082
Foto : Ellen Valheim

I Kongsvinger var det stor entusiasme rundt indisk og jeg ble overrasket over hvor sterk mat deltakerne ville ha. Jeg ser ikke bort fra at det blir flere besøk tilbake til disse byene.
Nå finner man hele matserien min på Meny Kongsvinger også – Kjempe gøy! 🙂
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Foto : Teresa Bergerud

 

Jeg er så glad og takknemlig for å dele min matglede med andre matentusiaster. Så stas å møte på hyggelige mennesker i jobben min 🙂 Utover våren står flere byer for tur med indisk matkurs på menyen, har du lyst på besøk og har en gruppe som ønsker kurs hører jeg gjerne fra deg! Kursplanen for våren og sommeren finner du forøvrig HER.