Matserien Niru’s Masalamagic

Omtale av egne produkter

Det hele startet i 2012, fire chutney og en butikk – Jacobs på Holtet. Et prøveparti på 2300 glass til å begynne med, og lite erfaring i det norske dagligvaremarkedet. Ambisjonen om å dele en unik smak med alle som ønsket å utvide sitt matreportoar, var vårt utgangspunkt. Vi startet å holde demonstrasjoner i butikk, markedsføringen var en braksuksess som resulterte i utsolgte hyller. Deretter ble vi anbefalt videre, noen uker senere var produktene å finne i tre butikker, Jacobs og Centra butikkene i Oslo.

Suksessen fortsatte og vi kom i dialog med NorgesGruppen, tre butikker ble til ni. Vi bestemte oss for å lanserte enda et produkt, Nirus papadam med Spisskummen. For oss har det alltid vært viktig å fokusere på kvalitet og smak. Ingen av produktene inneholder unaturlige konserveringsmidler og alle er både gluten- og melkefrie. Dette ble verdsatt av forbrukerne og i året som fulgte med sterk vekst, der vi passerte 100 butikker! Siden den dagen har vi fortsatt å stå på, ansatt flere selgere og tosifret ansatte i demo teamet. I 2013 vokste fem produkter til ti med lanseringen av tre paster, mangopuré og raita mix. Ideen bak lanseringene var å skape en helhet i serien med forrett, middag og dessert.

Untitled

De siste årene har vi vokst sakte, men sikkert. Vært gjennom en stilig designendring, vunnet merke for godt design av norsk designråd. I tillegg vært så heldige med god veiledning av et ressurssterkt styre. 15. september er en dag vi ser frem til, og endelig er den her! Vi har jobbet hardt for å spre autentisk indisk smak i Norge, og fra og med i dag finner du Masalamagic produkter i ALLE Meny, Joker, Eurospar, Jacobs, CC-mat og Ultra butikker! Resultatet er å komme inn i fast sortiment, hvor Masalamagic er representert i 350(!) butikker. Det vil si at vi får fast hylleplass, kommer inn i fast bestilling og blir å finne i overnevnte butikker i Norgesgruppen.

I tillegg har vi valgt å lansere et nytt produkt, som er tilgjengelig i butikk fra og med slutten av september. Selv om det finnes flere Tikka Masala varianter i Norge, mener vi at markedet er klare for en ny variant – litt sterkere enn det allerede eksiterende, smaksatt med en herlig kombinasjon av kvernede cashewnøtter. Det er ikke bare nylanseringen Nirus Tikka Masala som tar steget opp i fast sortiment, også Nirus Mango Chutney og Nirus Papadam slår følge. Vi jobber nå hardt med å utvide sortimentet og håper å dele flere gledelige nyheter med dere i tiden som kommer.

piERbZF7HkvRwXoINacpNQ4xMC1mAuuBSOMKx6wHocg,1kw2jrNB_nYj1HWI3HG4E96xvIgjMK7ArTZcEJvtaEI

Så langt vi vet, blir vi den minste aktøren i fast sortiment. Et lite familieselskap som vil levere kvalitet og friske opp den etniske hyllen. Vi gleder oss til lanseringen og ser frem til tilbakemeldingene fra eksisterende og nye kunder. Vi ønsker å rette en stor takk til alle som støtter oss, heier på oss og sender positiv energi med gode tilbakemeldinger 🙂 Håper dere fortsetter med det!

Igjen, tusen takk for støtten og takk til NorgesGruppen som verdsetter autentisk indisk smak!

3 kommentarer om “Matserien Niru’s Masalamagic

  1. Tilbaketråkk: Lam med løk | Nirusverden

  2. Tilbaketråkk: Skogens gull | Nirusverden

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s