Mango med glede

Som jeg har nevnt tidligere er hovedgrunnen til at mangopure finnes i min matserie både smaken og bruken hele året. Smaken på indisk mango er unik, jeg får bare vann i munnen av å tenke på den.. I tillegg brukes den mye i desserter. Derfor tenkte jeg å lage en egen kategori på dette temaet, hvor jeg kommer med noen oppskrifter i løpet av en måned. Er hyggelig å inspirere dere og samtidig vise hvor mange forskjellige måter den kan brukes på! Kan love dere at det blir mye godt fremover 🙂 ikke minst ganske så sunt når vi snakker om frukt. Tenkte jeg skulle starte med noe enkelt i dag. En fantastisk god og smakfull smoothie som mellommåltid eller dessert.

hjemmelaget smoothie med mango og jordbær

MANGO & JORDBÆR SMOOTHIE :  

1 kiwi

4 dl frosne jordbær

4 dl mango puré

Eventuelt isbiter

Fremgangsmåte :

Kjør alle ingrediensene i en stavmikser eller blender til det blir flytende. Så lett som det!

mango og jordbær smoothie

Kanskje det blir en sunn dessert nå til helgen eller en smoothie etter trening? 🙂
Håper det smaker. God helg!

2 thoughts on “Mango med glede

  1. Pingback: Ukemeny 30 | Nirusverden

  2. Pingback: Ukemeny 47 | Nirusverden

Leave a Reply