Vinn billetter til Bollywoodfestivalen!

Innlegget er skrevet i samarbeid med Bollywoodfestivalen.

Hei! Nå som vi nærmer oss september er det tid for den årlige bollywoodfestivalen, og jeg er så heldig som får dele ut to billetter til dere. Dette er et fantastisk arrangement som setter lys på en av verdens største filmindustrier. Ikke minst er det mange andre kulturelle innslag som dans og musikk. Kjente dansere og filmstjerner kommer også. Fjorårets festival kan du lese om HER.  IMG_3087

Les mer om selve festivalen HER.

Alt du trenger å gjøre er å følge bloggen, kommentere med navn, mail, hvem du ønsker å dra med og hvorfor på dette innlegget. Lykke til! 🙂

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

5 Comments

  1. Yugbadal Mehmi

    Jeg ønsker å ta med meg kjæresten/samboer min for å vise hva india har å by på. Vi planlegger tur til india innen kort tid 🙂 hun elsker indisk mat og underholdning 🙂

  2. I would love to see the stars and festivity.

  3. Monika Jain

    Jeg ønsker å ta med meg mamma, fordi jeg har lyst å overraske mamma med noe hyggelig.

  4. Jeg har lyst å ta med søsteren min. Vi syns Bollywood er så utrolig fab. og spennende. Vi har veldig lyst å delta på Bollywood festivalen i år, bli inspirert, få en liten flavour av India. Håper dere velger oss 🙂

  5. Jeg har lyst å ta med søsteren min. Vi syns Bollywood er så utrolig fab. og spennende. Vi har veldig lyst å delta på Bollywood festivalen i år, bli inspirert, få en liten flavour av India. Håper dete velger oss 🙂

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: