Ukemeny 44

GOD SØNDAG og Happy Diwali! I dag skal det feires med familie på lik linje som julaften, hjemme hos oss kaller vi det indisk jul. Barna kommer hjem og vi skal spise middag hos min lillebror med resten av familien. Denne uken har det gått i møter og forberedelser til India tur 2. november. Dette gleder jeg meg veldig til! Ønsker du å følge med kan du legge meg til på snapchat under navnet masalamagic. Håper dere har hatt en fin uke og flott helg! Her kommer den faste ukemenyen med litt forskjellig som alltid. Alle rettene er faktisk glutenfrie – helt tilfeldig. Del gjerne din favoritt i menyen med meg på sosiale medier eller kommentarfeltet. Vi blogges snart! ❤

MANDAG : Kikerteburger

IMG_4896

TIRSDAG : Sjokolade kaffe

IMG_6068

ONSDAG : Tomat chutney

IMG_6719

TORSDAG : Krydret ørret

IMG_7629

FREDAG : Mango iskake

IMG_3834

LØRDAG : Indisk inspirert reinsdyr

img_8033

SØNDAG : Besan ke laddo

IMG_5739

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s