Ukemeny 8

GOD SØNDAG! 

Namaste, fra Pushkar i Rajasthan. Uken har vært full av begivenheter som ikke lar seg for forklare i et avsnitt. Oppsummeringen er at vi koser oss med nydelig mat i herlig temperatur og med fantastiske opplevelser, enda så er vi bare halvveis i turen👏🚎👍🏽🌄

Jeg befinner meg nå i India, på turen jeg arrangerer gjennom Masalamagic. Har med meg en flott gjeng fra Norge og vi storkoser oss 🙂 Skriver et mer utfyllende innlegg til uken, men i mellomtiden er det bare å følge med på sosiale medier. Navnet er masalamagic både på snapchat og instagram der dere kan se litt av turen på story. 

Over til noe annet – her kommer ukemenyen med så mye godt. Håper dere finner noe fristende å lage 🙂 PS! Følg med på bloggen i morgen, da har jeg en stor nyhet å dele. Nyt siste bit av helgen, så snakkes vi snart.

MANDAG : Søtpotetfries med indisk touch

IMG_7668

TIRSDAG : Roghan josh

IMG_2683

ONSDAG : Sør-indisk kalkun

img_9373

TORSDAG : Kokos raita

IMG_7815

FREDAG : Koriander scampi

IMG_3417

LØRDAG : Vegetar quesedilla

IMG_5378

SØNDAG : Halwa

IMG_2801

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s