Enkel og smakfull dessert

Ville bare stikke innom og tipse dere om denne superenkle og gode desserten. Ikke minst er den relativt sunn, sammenlignet med kaker og annen bakst. Nå som julen nærmer seg og det er mange middager, fester og julebord kan dette være godt å servere.

Du trenger :  

1-2 ss Vanilje kesam

1-2 ss Mango pure

2 stk. Knust kavring

Dette er tenkt til ca 2 porsjoner, kommer selvfølgelig også an på glassets størrelse. Det kan fort bli veldig søtt med bare vanilje kesam, så vil anbefale det mellomste laget med en mer nøytral yoghurt eller vanlig kesam. Ved å gjøre dette balanserer du smaker veldig, i og med at mango i seg selv er ganske søtt. Det er helt lov å bruke kun vanilje kesam, hvis man vil kose seg litt ekstra 🙂

Start med kesam, deretter mango pure og til slutt strø over kavring. Her har jeg gjort dette i to omganger, men dette kan du velge helt selv. Er du glad i nøtter kan du også strø på det med kavring. Alternativt kan dette være en god frokost hvis du bruker musli, havregryn og nøtter på.

IMG_4102  IMG_4104IMG_4105

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

2 Comments

 1. Hvor får jeg tak i mangopure?

  • Hei Synnøve!

   Du kan få tak i det på Meny, Ultra eller Joker. Det kommer litt an på hvor du bor, men de største butikkene har det. Hvis ikke har de mulighet til å ta det inn, så da er det bare å spørre en bestillingsansvarlig/ansatt i butikken.

   Håper dette hjalp. God jul! 🙂

   – Niru

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: