Ukemeny 46

GOD SØNDAG og gratulerer med dagen til alle fedre! Sender hilsen fra India – her er det varmt og godt. Uken min har vært helt fantastisk. Jeg koser meg i sol og varme, litt slemt å si det men jeg er glad for at jeg ikke har snø og -10 grader nå 🙂

Bare i løpet av den første uken, har vi vært på Ayurveda resort. Fått to kokedemoer, en herlig dag på husbåt, jungle safari og krydderplantasje. Ikke minst har vi spist flere gourmet måltider og fått gleden av det sør-Indiske kjøkkenet. Skal innrømme at jeg har fått noen myggestikk også, men det er en del av pakken når du er i varmen:) Denne turen gir meg også en god del inspirasjon til nye oppskrifter på bloggen. Så får jeg muligheten til å være med mennesker som gleder seg over det jeg har valgt ut av hoteller og opplegg. Når alt faller i smak og gjestene er fornøyde, er alt bare en god fornøyelse.

Ønsker alle sammen en god uke, så snakkes vi snart!

MANDAG : Gresskarsuppe

img_8242

TIRSDAG : Nøttesnacks

IMG_3585

ONSDAG : Koriander laks med pasta

IMG_3709

TORSDAG : Ribbe quesedilla

IMG_5411

FREDAG : Panir shimla mirch / ost & paprika

IMG_1795

LØRDAG : Lam korma

IMG_7782

SØNDAG : Bananpannekaker

IMG_4107

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s