Jule quesedilla

Jammen er desember travel! To julekalendere er laget til jentene. Eldstemann er 24 og har vokst fra det, de siste årene har han heller fått en massasjetime etter eksamenskjøret. Fornuftig og nyttig!

Jeg er i rute med nyvaskede vinduer, julegardiner er hengt opp, 3 slag er ferdigbakt (med meget gode hjelpere). De viktigste julegavene er i boks, kjedelig, men det er stort sett gavekort og pengegaver.

Nå gjenstår bare juletre, julenek, julekort, noen smågaver, matinnkjøp og skikkelig bilvask. Synes jeg har begynt tidlig, men dagene raser av gårde så innimellom slike dager er det lov med lettvint løsning. Denne falt godt i smak og lages nok flere ganger til i julen.

img_5411

 

Ribberull Quesedilla

2 tortilla pr person

3 ribberull

Noen spinatblader

Rødløk i ringer

½ – 1 ss revet parmesan

Nirus Mango chutney eller Daddel chutney (egen reklame)

Fremgangsmåte: 

Varm torillaen på en side, ha på ribberull, legg på spinatblader og rødløk ringer.  Ha på revet parmesan. Legg den andre tortillaen over og snu den. La den andre siden bli varm slik at osten smelter.

Skjær i passende trekanter og pensle på litt chutney før servering. Ferdig på 1-2-3!

IMG_5409

 

Håper det smaker 🙂

← Forrige innlegg

Neste innlegg →

1 Comment

  1. Kjersti Bøe

    Så fantastisk Niru 🙂 Dette skal jeg jammen prøve.

    Denne uken har jeg «indisk uke» med retter fra det indiske kjøkken hver dag med bruk av dine oppskrifter og produkter hver dag. Namnam !

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: