Ukemeny 52

Da er vi kommet til siste arbeidsuke av året for MasalaMagic. Med julekort i posten, lukten av gløgg og pepperkaker, juletreet på plass i stuen er jeg kommet i tradisjonell julestemning. Vi mangler bare det hvite snelaget for å få det perfekte julebildet. Ekstra koselig ble det da min kjære og jeg ble invitert til middag på Grand hotel av vår sønn og kjæresten. Heldige meg ❤ Det var litt rart også at mor og far ikke skulle betale, det har ikke skjedd før.

Ellers var det staselig med julekort fra Statsministerens kontor og lykkeønsker om vekst for Masala Magic. Tusen takk, Himansu Gulati! Jeg ønsker alle lesere, kursdeltakere, samarbeidspartnere, støttespillere og bloggkolleger en fredfylt julehøytid og magisk nyttår 2017.

MANDAG : Sandwich med ost

SANDWICH

TIRSDAG : Ribbe quesedilla  

IMG_5409

ONSDAG : Eple og nøttepai

img_8288

TORSDAG : Tandoori skinkestek

FREDAG : Kjøttsuppe med elg

img_8310

LØRDAG : Tandoori kalkun

IMG_4179

SØNDAG : Indisk kaffe

 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s