Mango isbiter

Her er et lite triks til å få mango smak på Farris, juice, saft eller vanlig vann. Nå er ikke jeg tilhenger av drikke med kullsyre og spesielt Farris som inneholder en del salt. Her en gang hadde jeg bare en dl igjen av mangopuré, jeg hadde ikke lyst til å kaste den og det var ikke noe jeg skulle bruke den til med det første. Da slo det meg, hvorfor ikke prøve å lage isbiter. Jeg tok restene i en isbit-form og satte den i fryseren.

IMG_7608

Neste dag ventet jeg spent på å prøve disse med et glass Farris. Forsøket ble mislykket, fordi jeg nesten ikke fikk ut isbitene fra formen. Det ble bare klissete og de knuste helt i forsøk på slå på formen. Jeg er kjent for å ikke gi meg, så neste gjorde jeg som følger. Da fikk jeg også brukt gamle silikon former som jeg ikke har vært flink nok til å bruke.

Prøv dette i barnebursdag, grillfest eller hverdag. Det er garantert populært!

MANGO ISBITER

2 dl mango puré

4 dl vann

2 ss sitronsaft

Drinken:

1 glass Farris, juice eller vann

Raust med mangoisbiter

IMG_7615

Gjør som følger:

Bland alt og sett i fryseren over natten. Til barnebursdager er det kult med former med sjøstjerner, hjerter osv.

Ingen hokus pokus men avlikevel litt ”magisk” 🙂 Lykke til!

 

 

 

En kommentar om “Mango isbiter

  1. Tilbaketråkk: Ukemeny 33 | Nirusverden

Legg inn en kommentar