Hva skal jeg gjøre med resten av mango pureen?
Jeg hadde 1 dl igjen av mango pure og ville ikke kaste det. Dermed slo det meg at jeg kunne fylle isbitformen og sette det i fryseren! Dagen etter ville ikke isbitene ut av formen. Det ble klissete og grisete. Jeg forstod at det var et mislykket forsøk, men jeg er kjent for å ikke gi meg. Derfor prøvde jeg meg på det samme igjen, men denne gangen ble blandingen fryst i silikonformer.

Mango isbiter3

Det funket suverent og er så enkelt å lage! Du kan bruke isbitene i farris, drinker, smoothie, som dessert eller i iskaldt vann. Dette piffer opp sommerdrinken på 1-2-3! Se hvilke 3 ingredienser du trenger her:

Mango isbiter

  • 2 dl mango puré
  • 4 dl vann
  • 2 ss sitronsaftDrinken

  • 1 glass farris, juice eller vann
  • Raust med mango isbiter

Bland alt og sett i fryseren over natten. Til barnebursdager er det populært med artige former som sjøstjerner og hjerter. Det er ingen hokus pokus, men allikevel
litt ”magisk” ☺

Lykke til!