Ukemeny 39

God søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt litt møter, testet ut noen nye oppskrifter til bloggen og arbeidet med Indiatur i november. Kursene er i gang og jeg har hatt gleden av å lære mange nye matglade og nysgjerrige mennesker mer om det indiske kjøkken. I denne ukemenyen deler jeg noen allergivennlige retter som suppe, pai og søndagens kjerringråd nå som det blir kjøligere er glutenfri. Ukens bakst er ostekake med mango – kjempe god! Håper dere finner noe fristende å lage 🙂

Nå er jeg ganske ny i bloggeverden, men kom over nominasjonen om årets matblogger. Dette synes jeg er et flott initiativ og tror det er mange flinke mennesker i denne konkurransen. Om du synes jeg eller noen andre fortjener en nominasjon, kan det gjøres her : http://www.aretsmatblogger.com/ 🙂 ha en super dag videre, så snakkes vi snart!

MANDAG : Gresskarsuppe

img_8241

TIRSDAG : Tandoori pai (gluten- og hvetefri)

IMG_4773

ONSDAG : Kashmiri lam

IMG_6341

TORSDAG : Kylling i daddelsaus

IMG_6643

FREDAG : Mango ostekake

IMG_3632

LØRDAG : Kokos raita

IMG_7815

SØNDAG : Besan ka doodh

IMG_5978

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s