Vegansk mangois

I dag er det stadig flere som har allergier eller intoleranse. Det er for eksempel behov for laktosefritt, glutenfritt, uten egg, nøtter eller sitrus. I min familie finner jeg faktisk alle disse, heldigvis ikke alt hos en person, men noe hos flere. Så langt er ikke jeg oppdaget noe hos meg 🙂

IMG_7475

Jeg laget denne oppskriften med tanke på færrest mulig ingredienser for tilpasning til flest mulige mennesker som har intoleranse, men vet du at den var så god at også de som ikke har allergier vil ha den! Det er bare bra, da trenger jeg ikke å merke og passe på at noen får feil etc. Enklere kan det altså ikke bli, du kan lage så få eller så mange du vil. Det er kun to ingredienser og like deler av hver. That´s it!

VEGANSK MANGOIS

4 dl mangopure

En boks kokosmelk

IMG_7469

Fremgangmåte:

Visp alt sammen og frys som ispinner. Før servering, dypp de i litt kokosmasse. Vil du gjøre den enda bedre, smelt sjokolade og dypp halve isen i den.

IMG_7473

VOILÀ!

 

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s